Nunta



Intre primarul Neculai Ontanu si primarul Liviu Negoita se duce o lupta simbolica, materializata in stilul si amploarea spatiilor verzi din fata blocurilor dar si a celor intersectii. In zona Morarilor, linia tramvaiului 40 marcheaza limita dintre Sectorul 2 si Sectorul 3. In timp ce straturile de flori din fata benzinariei de pe teritoriul sectorului 3 sunt discrete, aranjamentul floral si mobilierul urban de peste drum, din sectorul 2, depasesc orice asteptari.

Un numar prea mare de vaze, coloane, ornamente, tipuri de flori, steaguri, insemne ale primariei incarca un spatiu mult prea restrans. Risipa de bani si de mijloace se adauga unui gust indoielnic. Mai mult, sub feeria creata de Ontanu, intr-o groapa de canal traiesc niste aurolaci.

Pornind de la socul vizual pe care l-am simtit prima data cand am vazut aranjamentul peisagistic al lui Neculai Ontanu si de la o conversatie cu Mircea Nicolae, am hotarat sa facem impreuna ceva legat de locul respectiv. Eu am imprumutat o rochie de mireasa, Mircea s-a imbracat intr-un sacou. Astfel ne-am deghizat in mire si mireasa. Am pozat cu spatele catre camera si cu fata catre noul spatiu verde construit de primarul Nicolae Ontanu, in diverse posturi. Fotografiile au fost facute de Larisa Sitar.